В Богуславі встановлять 14 камер відеоспостереження (адреси)

image
17 Лютого 2020, 16:06
Поділитися:

17 февраля 2020 г. 15:01

До 27 лютого 2020 року в місті Богуслав на Київщині планують встановити 14 камер відеоспостереження. Вони повинні з’явитися на 9 перехрестях, 2 вулицях, площі Ярослава Мудрого та набережній. Їх поставку, монтаж та запуск за 198 тис. гривень повинен здійснити місцевий підприємець Юрій Соломко.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 13 лютого 2020 року виконавчий комітет Богуславської міської ради (*) уклав договір з ФОП “Юрій Соломко” (**) на постачання 1 комплекту системи відеоспостереження “Безпечне місто” для Богуслава. Вартість договору склала 197,8 тис. гривень.

Згідно з угодою, підрядник має поставити комплект системи, що складається з 14 камер відеоспостереження та комплектуючих. Також договір передбачає монтаж та запуск системи.

Всі роботи підрядник повинен виконати протягом двох тижнів з дати підписання договору – до 27 лютого.

Камери мають бути встановлені на 9 перехрестях: вул. Івана Франко-Миколаївська; вул. Мисайлівська, 12; біля “Кам’яниці”; вул. Вишнева-Святогірська; вул. Івана Франко-Ватутіна; вул. Миколаївська, 136; вул. Миколаївська, 92; вул. Миколаївська, 27 парк “Слави”; вул. Польова, 42 – Соборна. А також на вул. Корсунська та Миколаївська, на площі Ярослава Мудрого та набережній.

За даними аналітичної системи Youcontrol, ФОП “Юрій Соломко” зареєстровано у 2007 році у Богуславі. Основний вид діяльності – діяльність у сфері проводового електрозв’язку.

За інформацією Zакупівлі, нинішній тендер – перший досвід участі в публічних закупівлях Юрія Соломка.

Раніше KV повідомляла, що слідче управління поліції Київської області підозрює чиновників Київської облдержадміністрації (КОГА) у зловживанні службовими повноваженнями під час закупівлі камер відеоспостереження. За версією слідства, адміністрація повинна була закупити і розставити по області понад 500 камер, але за рік встигла встановити лише 180 та й ті не працювали.

Читайте: Камери без відео: поліція підозрює чиновників КОДА в фаворитизм до підприємства-налагоджувальникові системи відеоспостереження на Київщині

Міську раду Богуслава з 2010 року очолює В’ячеслав Дяченко.

* Виконавчий комітет Богуславської міської ради (Код ЄДРПОУ: 05408830)

** ФОП Юрій Соломко (ІНН : 3091909657)

Фото: Новости 44

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона