В Білій Церкві тестують магнітні замки в укриттях (відео)

image
21 Липня 2023, 11:11
Поділитися:

21 липня 2023 г. 11:01

В укриттях Білої Церкви розпочали тестувати систему автоматизованого відкриття дверей під час повітряних тривог. Наразі в громаді проходить тестування декількох таких об’єктів.

Про це KВ стало відомо з допису на сторінці в Фейсбук мера Білої Церкви Геннадія Дикого.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Відкриті укриття під час тривоги – життєва необхідність. В той же час збереження майна співвласників будинків та цілісність комунікацій, які знаходяться в укриттях – теж надзвичайно важливе питання. За допомогою магнітних замків, які централізовано відчиняються під час повітряних тривог можна вирішити обидва питання”, – написав Геннадій Дикий.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначив Дикий, муніципалітет після того як зіткнувся з масовою відмовою мешканців бути відповідальними за ключі від укриттів і водночас з випадками крадіжок майна з відчинених укриттів – розпочав роботу над втіленням цієї ініціативи і наразі в громаді проходить тестування декількох таких об’єктів.

Нагадаємо, в червні в одному з укриттів Дарницького району столиці практично завершили капітальний ремонт приміщення і встановили систему автоматизованого відкриття дверей. Завдяки таким системам укриття відчинятимуться одразу після сигналу повітряної тривоги.

Читайте: У Києві почали встановлювати систему автоматизованого доступу до укриттів (фото)

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона