В Баришівці відкрилася громадська приймальня “Європейської Солідарності”

image
18 Вересня 2021, 10:04
Поділитися:

18 сентября 2021 г. 10:03

З вересня у Баришівській громаді запрацювала громадська приймальня депутатів усіх рівнів від політичної партії “Європейська Солідарність”. Приймальна розташована у Баришівці по вулиці Київський шлях, 30, і прийматиме виборців щосереди і щоп’ятниці з 10 до 14 години.

Про це KV стало відомо із повідомлення на сторінці “Європейська Солідарність Баришівка у Facebook.

“В Баришівці відкрилася громадська приймальня депутатів усіх рівнів від “Європейської Солідарності”. Для нашої партії це не простий регіон. І тому відкриття приймальні тут має особливе значення”, – розповів про цю подію на своїй сторінці у Facebook керівник Київської територіальної організації партії Георгій Цагареішвілі.

Повідомляється, що голова фракції “ЄС” в Київській облраді Цагареішвілі разом з головою секретаріату терорганізації партії, обласною депутаткою Аллою Шкуро вже встигли провести прийом виборців та розглянути одинадцять звернень від місцевих мешканців.

в Телеграм

Також Цагареішвілі наголосив, що до Баришівської громади, крім селища Баришівка, входить ще 26 сіл, і у кожному з них є безліч проблем і вирішенням яких, на жаль, місцева влада не займається.

“Людей турбує те, що селищна рада нормально не працює, не проводяться сесії, підвісилися земельні питання, не виділяються кошти на важливі соціальні проекти. Все це гальмує розвиток громади”, – зауважив Цагареішвілі.

Як йдеться в повідомленні, під час зустрічі з депутатами різних рівнів від “Європейської Солідарності” та партійним активом окремо проговорили і про непросту ситуацію з ухваленням земельних рішень у громаді.

“Позиція у нас однозначна: всі земельні питання мають ретельно вивчатися, аналізуватися, ухвалюватися прозоро і, – винятково в інтересах громади”, – наголосив керівник Київської територіальної організації партії.

Цагареішвілі також повідомив, що місцеві депутати від “ЄС” активно працюють над стратегією розвитку громади і вже готові найближчим часом її презентувати.

“Вірю, що в реалізації важливих проєктів для Баришівської ТГ наша команда знайде підтримку у всіх активних мешканців громади”, – резюмував голова фракції.

В партії наголошують, що кожну останню п’ятницю місяця прийоми в громадській приймальні буде проводити депутат обласної ради, голова Секретаріату Київської територіальної організації партії Алла Шкуро.

“Це невеличке затишне приміщення в центрі селища вже стало місцем роботи, зустрічей, спілкування для нашої баришівської партійної команди, але головне його завдання – стати тим осередком, куди жителі громади будуть приходити зі своїми проблемами, пропозиціями та ідеями. Місцем, яке об’єднає активних людей, мешканців громади, яким не байдужа доля Баришівки, і які готові займатися її розвитком”, – написала на своїй сторінці у Facebook Алла Шкуро.

Приймальня знаходиться за адресою: вул. Київський шлях, 30. Працює щосереди і щоп’ятниці з 10:00 до 14:00. Крім того, тут прийоми громадян будуть проводити і депутати Баришівської селищної ради від “Європейської Солідарності”.

Нагадаємо, що депутат від “Європейської Солідарності” Олександр Волинець став членом наглядової ради установи “Агенція регіонального розвитку Київської області”.

Читайте: Депутатка “ЄС” Алла Шкуро отримала відзнаку за заслуги перед Київщиною

Фото: Facebook

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона