В аварійний ремонт Броварського центру обслуговування електромереж вкладуть майже 1 млн гривень

image
23 Серпня 2023, 12:47
Поділитися:

23 серпня 2023 г. 12:46

Національна енергетична компанія “Укренерго” провела тендер на аварійно-відновлювальні роботи у Броварському центрі обслуговування електромереж. Роботи мають бути виконані до кінця листопада. Наразі відбувається кваліфікація переможця відкритих торгів.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно інформації в оголошенні про тендер, що відбувся напередодні, Національна енергетична компанія “Укренерго” заплатить за “ремонт будівель та споруд ПС 330 кВ “Броварська” Київського РЦОМ Північного ТУОМ” 960 тис. 339,72 гривень.

Гроші отримає, вірогідно, ФОП Пасічник Оксана Іванівна – єдиний учасник торгів (наразі відбувається кваліфікація переможця, договір ще не укладено).

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходять з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі брекаути трираундові аукціони в публічних закупівлях.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у липні витрачав Козин

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона