В ангарі київського заводу «Арсенал» відкриють «Креативний Штат»

image
8 Серпня 2019, 15:02
Поділитися:

У гігантському ангарі – прямо через дорогу від метро Арсенальна збираються відкрити третю локацію Creative States – Креативний Штат Арсенал. Про це повідомив засновник Creative States Ілля Кенігштейн. 

Перші дві локації розташовані в київських бізнес-центрах – Senator і Gulliver, і нараховують в сумі 4000 квадратних метрів, призначених для 700 резидентів. Першу локацію Creative State of Senator відкрили в березні цього року. Другу локацію Creative State of Gulliver – в кінці червня. Обидві побудовані за 60 днів. У них знаходяться офіси, стартапи, фрілансери, агентства, є лаунж, переговорні зони тощо.  Додатково до офісного простору, резиденти Creative States отримують різні інфраструктурні та офісні рішення – від WiFi до рекрутингу, від обідів від шеф-кухаря до дитячих кінотеатрів по вихідним.

 – Загальний розмір ангара в більш ніж 2500 кв м і висотою стель понад 10 метрів дозволить нам побудувати там 3 поверху, збільшивши простір в два рази, – написав Ілля Кенінгштейн. –  Цей ангар належить заводу Арсенал і десятки років стояв порожній, будучи складом для застарілих верстатів і різної мотлоху. Ангар залишається власністю заводу, наші партнери, компанія A-Development підписали довгострокову оренду з заводом і запросили нас в якості партнерів по створенню нової локації Creative States.

За його словами, на місці ангару вирішили створити абсолютний креативний і технологічний шедевр, який стане точкою тяжіння технологічної і креативної спільнот Києва. Штат буде розрахований на 650-700 резидентів. Це буде триповерховий проект з великим лаунжем на першому поверсі, посеред якого хочуть посадити живе дерево – як символ життя і розвитку. Також на першому поверсі буде розташований центральний фронтдеск, безліч переговорних кімнат, скайп-румів, санвузлів, велика барна стійка і трансформований івент-хол. Весь інший простір буде зайнято офісними відсіками. Між першим і другим поверхами – як би в повітрі – буде розміщена палуба з великою зоною нефіксованих робочих місць. На другому поверсі в планах –  велика кухня, душові та спальня. Частина офісів другого поверху будуть з частково-скляними стелями і терасами. На третьому поверсі хочеуть побудувати обмежена кількість бізнес-сьютів – офісів для топ-менеджерів і керівників компаній. Business-suites – це новий формат який будуть впроваджувати в локації, поряд з вже існуючим office-suites – офісами для великих команд з моментальною адаптацією планування і перестановкою стін під замовника.

Навпроти ангару обіцяють висадити сквер і організувати громадську зону, доступну всім. З заднього боку ангару буде організована парковка. Вся зона навколо  майбутнього простору в даний момент перебудовується і активно ведуться роботи з благоустрою. Поруч, буквально в 20 метрах, скоро відкриється чудовий Міський Ринок Їжі, який об’єднає 26 ресторанних проектів.

Завдання проєкту – зробити так, щоб Creative State of Arsenal уособлював спокій, витонченість і гармонію – без перевантаженості деталями і насиченими тонами. Буде багато світла, сонця і свободи, обіцяє Ілля Кенінгштейн. 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ