В Alliance Novobud уклали першу угоду за програмою “єОселя” під 7%

image
15 Серпня 2023, 10:07
Поділитися:

15 серпня 2023 г. 10:03

11 серпня в Alliance Novobud уклали першу угоду за розширеною державною програмою “єОселя” під 7% річних в будинку, що будується. Клієнт придбав трикімнатну квартиру в будинку під умовним номером 3 броварського житлового комплексу Krona Park II.

Про це KВ дізналась із повідомлення прес-служби Alliance Novobud.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“На початку серпня п’ять будинків житлового комплексу Krona Park II, що наразі будуються, були акредитовані нашим партнером, АТ “СКАЙ БАНК”, за програмою “єОселя” під 3% та 7% річних. Квартири в цих будинках стали доступними до оформлення, що дозволило значно розширити продуктову пропозицію та ціновий діапазон. Це зі свого боку позитивно впливає на ухвалення рішення клієнтами про покупку. Вдячні банку-партнеру за плідну співпрацю, а покупцям за довіру та вибір наших комплексів” — зазначила Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud.

Життя в Krona Park II — це запорука спокою та розміреного темпу буття в одному з найзеленіших передмість столиці, гарантія зручного щоденного побуту у жвавому центральному районі Броварів. Завдяки вдалому розташуванню тут однаково зручно жити, відпочивати й розв’язувати щоденні побутові питання.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, як повідомлялось раніше, Alliance Novobud запустив зручну платформу, на якій зібрані пропозиції з продажу та оренди житлової і комерційної нерухомості у всіх проєктах девелопера. До послуг користувачів платформи також – акції, спецпропозиції, розтермінування та відеоекскурсії.

Читайте: В Alliance Novobud розповіли про інсталяцію найсучаснішої систему охорони й моніторингу в Illinsky House

Фото: Alliance Novobud

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона