В аеропорту «Бориспіль» у німця відібрали дорогий одяг

image
19 Жовтня 2020, 15:43
Поділитися:

Без дорогих обновок громадянин Німеччини залишився через порушення митних правил в аеропорту «Бориспіль».

Як розповіли у Київській митниці Держмитслужби, чоловік для проходження контролю за спрощеною процедурою скористався «зеленим коридором», чим засвідчив, що не має товарів, обов’язкових для декларування. Однак насправді мав при собі речі, які слід декларувати письмово.

Зокрема, у німця, який прибув до Києва авіарейсом з Амстердаму, виявили у валізі та вилучили одяг відомих торгових марок Valentino, Gucci, Philipp Plein, Dolce Gabbana. Загалом у чоловіка було 12 речей: куртки, светри, світшоти, реглани тощо.  

– Всі речі з бірками та запаковані у фірмові чохли і пакети. Вартість деяких речей, курток, наприклад, складає від 2 тисяч євро. За попередньою оцінкою загальна ж вартість виявленого одягу становить щонайменше 15 тисяч євро, розповіли київські митники.  

Зі слів пасажира, всі речі він віз на замовлення свого керівника. Однак своїми діями громадянин Німеччини порушив порядок проходження митного контролю, встановлений на «зеленому коридорі». Наразі триває протоколювання виявленого правопорушення.

Як повідомлялося раніше, в аеропорту «Київ» запрацював туристичний термінал.

Олександр Михайлов

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ