Уже понад п’ять тисяч жителів Київщини вакцинувались проти коронавірусу

image
17 Березня 2021, 15:48
Поділитися:

17 марта 2021 г. 15:42

Із початку вакцинальної кампанії 5069 жителів Київщини отримали щеплення проти COVID-19. Із них – 440 осіб вакцинувались упродовж минулої доби.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації (КОДА).

“Сьогодні, 17 березня, вакцинація проти коронавірусу запланована серед працівників обласних закладів охорони здоров’я, медзакладів Переяслав-Хмельницького району, а також Сквирської, Поліської, Обухівської і Таращанської центральних районних лікарень”, – під час онлайн-брифінгу зазначила директорка департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олена Єфіменко.

в Телеграм

Вона нагадала, що наразі першочергове право на щеплення мають працівники мобільних бригад з вакцинації, медики з госпітальних баз, працівники лабораторій, які проводять ПЛР-тестування на COVID-19, медики екстреної швидкої допомоги та військовослужбовці.

Разом із цим Міністерство охорони здоров’я дозволило вакцинувати залишковими дозами громадських діячів і лідерів суспільної думки.

Олена Єфіменко додала, що разом із колегами з Київської облдержадміністрації також уже отримала першу дозу вакцини AstraZeneca (Covishield).

“Процедура вакцинування не займає багато часу. Побічних ефектів після щеплення в мене не виникло. Почуваю себе добре”, – поділилась вона досвідом.

Читайте: Минулої доби COVID-19 підтвердили в більш ніж 600 жителів Київщини

Фото: пресслужба КОДА

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона