Уваги та підтримки забагато не буває

image
3 Лютого 2021, 17:25
Поділитися:

Головна  /  Уваги та підтримки забагато не буває

|  03. 02. 2021

03 лютого в м.Біла Церква було підписано Меморандум про співпрацю між міським головою Білоцерківської міської ради Геннадієм Диким та Президентом  Громадської Спілки «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове Братерство України» Павлом Жебрівським.

Міський голова Геннадій Дикий: «Наша громада всіляко підтримує і буде підтримувати ініціативи, які зміцнюватимуть національно-патріотичне виховання.  В місті проводиться велика робота з молоддю як у навчальних закладах, так і у позашкіллі. Наші діти активно підтримують військовослужбовців, які захищають наші кордони на сході держави. Чимало жителів громади є постійними волонтерами і систематично збирають та направляють допомогу воїнам. Міська влада забезпечує заходи щодо соціального захисту і підтримки учасників та ветеранів антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил та ін. Проте, цієї роботи ніколи не буває забагато, тому ми готові  долучатися до інших ініціатив і проводити ще більше заходів».

Отож, метою підписання Меморандуму є об’єднання зусиль ГС «ВВЦО «Бойове Братерство України» з Білоцерківською міською територіальною громадою для розробки ініціатив щодо реалізації проєктів Спілки, які в свою чергу спрямовані на розвиток самодостатньої, патріотичної громади.

Передбачається, що сторони співпрацюватимуть при підготовці та реалізації спільних заходів на умовах та в межах, встановлених цим Меморандумом та законодавством.

Зокрема сторони матимуть можливість створювати спільні робочі групи, комісії; обмінюватися інформацією, проводити консультації та зустрічі (засідання, круглі столи, конференції). Спільно реалізовуватимуться заходи щодо популяризації національно-патріотичного духу і виховання молоді, підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил, а також ветеранів (що потребують допомоги),  які проживають на території громади та ін.

У ході зустрічі Президент Громадської Спілки «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове Братерство України» Павло Жебрівський окреслив основні напрямки за якими вже працює організація та акцентував увагу: «Одним з напрямків нашої роботи буде й  діяльність щодо адаптації та медико-психологічної реабілітації колишніх військовослужбовців. Також нами проводиться робота по створенню електронної платформи для допомоги ветеранам АТО та ООС з організації власної справи, тобто створення ними малих та середніх підприємств».

Під час зустрічі було обговорено шляхи подальшої співпраці.

В заході взяли участь заступник міського голови Катерина Возненко, представники Громадської Спілки «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове Братерство України».

Фотогалерея

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт