Увага! В Ірпені шахраї

image
14 Серпня 2019, 13:52
Поділитися:

В одному з популярних ірпінських пабліків у Фейсбук ірпінчани попереджають про шахраїв, які ходять по квартирах і просять гроші ніби то на лікування дитини. 
“Увага! Мешканці багатоквартирних будинків, будьте обережні. В місті діє ціле угрупування шахрайок, які дзвонять в квартири та просять пожертвувати кошти на лікування хлопчика хворого на рак, ніби проживаючого в вашому будинку, але в іншій секції. При цьому прізвище хворого хлопчика та діагноз звучало в різних квартирах по різному. Як ви самі розумієте пожертву вони таки встигли зібрати, так як в такому проханні складно відмовити. На прибудинковій території будинку жінки поводять себе дуже спокійно та розкуту і зовсім не бояться потрапити в зону відеозйомки. В наш будинок ці особи завітали ввечері 12 серпня в цей же день в будинку навпроти працювала по тому ж сценарію інша жінка”, – йдеться у повідомленні.

Допомогти хворій дитині, звісно, добра і благородна справа, але будьте пильними, щоб не віддати гроші шахраям.
Редакція “04597” попереджає, щоб не попастися на обман шахраїв-аферистів, варто знати наступне:

не приймайте будь-які рішення емоційно – тільки “холодна” голова та розумний розрахунок (аферисти тиснуть саме на емоції);
завжди все обдумайте та не приймайте рішення швидко – зробіть паузу та все обдумайте (аферисти просять швидко приймати рішення і одразу віддати гроші).

Усі новини Приірпіння у нашомуTelegram-каналі!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня