Увага, сьогодні вночі обмежать рух по Броварському проспекту

image
26 Березня 2019, 17:45
Поділитися:

У ніч із 26 на 27 березня у Києві по Броварському проспекту біля станції метро «Дарниця» протягом кількох годин буде обмежено рух автотранспорту. Обмеження пов’язано з необхідністю обстеження прогонової будови шляхопроводу, пошкодженої в результаті ДТП, – повідомляє прес-служба комунальної корпорації «Київавтодор» на офіційній сторінці в соцмережі Facebook.

 «У зв’язку з необхідністю проведення після ДТП додаткового обстеження прогонової будови шляхопроводу на перетині вул. Будівельників із Броварським проспектом і Святошинсько-Броварською лінією метро біля ст. «Дарниця» 27 березня 2019 року з 1:00 до 1:20 буде перекрито рух автомобільного транспорту по шляхопроводу в обох напрямках»– сказано в повідомленні.

Також зазначено, що 27 березня з 0:00 до 3:00 год буде частково обмежено рух автотранспорту по Броварському проспекту в напрямку станції метро «Чернігівська».

Нагадаємо, 19 березня трал, що перевозив гусеничний кран без відповідного дозволу, пошкодив одну з опор шляхопроводу на перетині Броварського проспекту і вулиці Будівельників.

Фото – із Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари