Увага прихильникам велоспорту! В неділю 6 вересня буде традиційна “Київська сотка”а

image
4 Вересня 2020, 17:58
Поділитися:

Вже цієї неділі, 6 вересня стартують велозмагання, на які ми чекали цілий рік! В Києві та Київській області відбудеться легендарний веломарафон «Київська сотка» для всіх бажаючих з дистанцією 100 км.

Зауважимо, що щороку велосотку підтримує Управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації на чолі з Сергієм Тимофєєвим, адже «покотушки» традиційно влаштовуються на трасах Киїщини.

А ТЕПЕР ВСІМ УВАГА!

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, старт Київської Сотки-2020 буде особливим. Ми будемо стартувати дрібними групами по 50 осіб.

Для старту кожної категорії буде виділено певний часовий проміжок. Основна мета – щоб на старті одночасно не знаходилось більше 200 осіб – з розрахунку по 5 кв метрів території на особу.

Ви можете самоорганізуватись в зручні для вас групи та пелотони, та приходити на певний час.

Якщо ви долаєте сотку за час близький до 3 годин (трошки менше, чи трошки більше) – прохання проходити в стартовий загін на початку часу старту вашої категорії. Бажано,  щоб найшвидші гонщики відстартували першими.

Залік ведеться по чіп-тайму. Тобто, якщо ви запізнились відстартувати з вашою групою – ви можете проїхати в інший час, до закриття старту, та мати своє місце в фінішному протоколі. Можливо навіть перше .

ВАЖЛИВО!

До старту учасникам ЗАБОРОНЕНО наближатись до стартової арки і перетинати її!

Якщо ви “прогуляєтесь” біля старту, ваш чіп може зчитатись і час подолання дистанції розпочнеться раніше, ніж ви очікували.

З метою прискорення процесу, на старті буде функціонувати три стартові коридори для учасників. Волонтери будуть контролювати, щоб в коридор потрапляли лише дозволена кількість учасників. Учасники на велосипедах МТБ та інші не допускаються до старту в часовому проміжку категорії Шосе.

Стартові коридори будуть наповнюватись послідовно. Перший – стартує, другий переходить на місце першого, третій в той час – наповнюється.

Час старту для кожної з категорій (6 вересня, неділя):

8:00 – 8:10 Спорт 100 км

8:20 – 9:00 Шосе 100 км

9:10 – 09:55 МТБ 100 км

10:00 – 10:05 Інші 100 км

10:10 – 10:20 Всі категорії дистанції 50 км (спершу Шосе, топім МТБ та інші)

Місце старту – перетин бульвару Академіка Вернадського та вул. Сільської.

Стартовий коридор та фінішне містечко будуть тягнутись від проспекту Перемоги (пам’ятника Вернадському).

Увага!

Старт може відбуватись оперативніше, тому просимо прибути в стартове містечко трохи завчасно.

Також нагадуємо, що:

учасники без шолому не допускаються до змагань;
використання лежаків заборонено;
учасникам інших категорій заборонено стартувати з категоріями Шосе та Спорт;
всі учасники повинні бути в масках в стартово-фінішному містечку. Маску можна буде зняти за сигналом, за 10 секунд до старту.

ВАЖЛИВО щодо піт-стопів.

50 м до і 50 м після піт-стопу буде облаштована “сміттєва зона”. Початок та кінець сміттєвої зони буде позначено червоною лінією поперек дороги і саму зону – лінією вздовж дороги.

Це та зона, де учасникам дозволено викидати сміття.

Закликаємо всіх відповідально ставитись до природи, і викидати сміття там, де ми зможемо прибрати.

З метою уникнути скупчення людей, ми закликаємо вас не затримуватись на фініші події, і святкувати результати вузьким колом.

Нагородження переможців відбудеться 8 вересня 2020 року, о 19 годині на Київському Велотреці (м. Київ, В’ячеслава Липинського 15). Учасникам з інших міст і тим, хто не зможе бути на нагородженні, ми надішлемо нагороди.

Джерело: Обухів Online