Увага, конкурс! Дітей запрошують створити новорічну іграшку

image
22 Жовтня 2019, 18:52
Поділитися:

Дітей віком від 6 до 17 років запрошують узяти участь у конкурсі «Іграшка твого міста», приуроченому до зимових новорічних свят, повідомляє Ольга Кунцевська, спеціалістка Броварського відділу культури на своїй сторінці у мережі FB.

«Запропонуйте малюнки для декору новорічної іграшки міста у вигляді кулі! Продемонструйте свою творчість, подаруйте яскраві емоції та враження собі та своїм близьким», – йдеться в оголошенні.

Для участі у конкурсі необхідно:

заповнити анкету у відділі культури Броварської міської ради за адресою вул. Незалежності, 4, МКЦ «Прометей», 2 поверх або електронну анкету за ЦИМ посиланням. 
Малюнок на конкурс подати безпосередньо у відділ культури або в електронному вигляді (фото або скан) на e-mail [email protected].
19.11.2019 р. дізнатись про результати першого відбіркового туру на сторінці FB infobroplatforma або сторінці відділу культури у фейсбуці чи за телефоном (045) 945-10-61. Контактна особа – Вероніка Сизоненко.
За ескізами переможців буде виготовлено та встановлено новорічні іграшки великого розміру для створення святкової атмосфери в місті.

Масштабні роботи, виготовлені за дитячими малюнками, візьмуть участь у другому етапі конкурсу. За найкращу роботу голосуватимуть користувачі соцмережі FB на сторінці infobroplatforma, де й буде обрано переможця за кількістю отриманих лайків.
Нагородження відбудеться під час святкової програми на головній сцені  м. Бровари 7 січня 2020 року о 18:00 годині.
Реєстрація діє до 15 листопада 2019 року включно.

Джерело: Трибуна Бровари