Утримання київських приміщень Рахункової палати оцінили в 7,7 млн гривень

image
30 Січня 2023, 15:50
Поділитися:

30 січня 2023 г. 15:42

Рахункова палата (РП) України готова заплатити за “комплексне обслуговування” приміщень та прилеглої території своїх адміністративних будівель у 2023 році майже вісім мільйонів гривень. Наразі РП через систему публічних закупівель шукає фірму, яка візьметься за утримання адмінбудівель палати. Виграє торги той учасник, що запропонує найнижчу ціну у своїй тендерній пропозиції.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно оголошення, РП шукає виконавця послуги з “комплексного обслуговування (експлуатаційного утримання) приміщень та прилеглої території адміністративних будинків” палати.

Очікувана вартість, заявлена замовником в оголошенні, – 7 млн 709 тис. 75,20 гривень (з ПДВ).

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 6 лютого 2023 року.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

В оголошенні окремо зазначається, що “відкриті торги проводяться без застосування електронного аукціону. Значення розміру мінімального кроку пониження ціни занесено в зв`язку з технічними особливостями майданчика”.

Як інформувалаKВ, Кабінет міністрів в останні дні 2022 року змінив правила проведення аукціонів на prozorro – тимчасово скасував торги у системі електронних закупівель, оскільки, кажуть урядовці, не всі можуть брати участь в аукціонах через постійні обстріли енергетичної інфраструктури, а, відповідно, відсутності електрики й інтернету.

За новими тимчасовими правилами переможцем тендерів визнаються учасники, які запропонували найнижчу “вхідну” ціну.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у грудні витрачав Козин

Фото:“Голос України”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона