Утеплення фасадів від компанії промислових альпіністів «Аlpcom»

image
23 Червня 2021, 12:37
Поділитися:

Усі ми добре знаємо, що сани краще готувати влітку. Проте, на практиці все зазвичай робиться в останній момент і, як наслідок, результат не тішить око. Пропонуємо не здійснювати цю помилку і подбати про тепло в своїй домівці заздалегідь.

Компанія промислових альпіністів «Аlpcom» виконає роботи по утепленню фасадів квартир, котеджів, підвалів, горищ та балконів на будь-якій висоті. Майстри з багаторічним досвідом використовують у роботі лише перевірені часом, якісні матеріали, та дотримуються найвищих стандартів проведення даних робіт. Доказом високого професіоналізму наших фахівців є те, що ми надаємо гарантію на виконані нами роботи терміном у 5 років!

Крім того, утеплюватися з «Аlpcom» – вигідно. Виїзд для заміру виконується безкоштовно, а при «підключенні» сусідів, ви отримаєте знижку 5%.

Ми цінуємо ваш час, тому приймаємо дзвінки в режимі 24/7, підраховуємо вартість майбутньої роботи протягом двох годин після заміру, і ніколи не зриваємо терміни виконання замовлення! 

Крім того, компанія промислових альпіністів «Альпком» пропонує:

Монтаж і демонтаж рекламних банерів;Миття вікон і фасадів;Фарбування металу і металоконструкцій;Герметизація міжпанельних швів;Монтаж систем вентиляції та кондиціонування;Покрівельні роботи (ремонт покрівлі, заміна м’якої покрівлі);Прибирання снігу, криги і бурульок;Монтаж новорічної ілюмінації;Монтаж і демонтаж металоконструкцій;Підйом негабаритних вантажів.

Майстри «Альпком» – це досвідчені фахівці, які мають весь необхідний арсенал спорядження для виконання висотних робіт будь-якої складності і працюють по всій території України.

Телефонуйте: (093) 232 43 44; (095) 08 03 033.

Ми у Facebook

Ми в Instagram



Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua