Усі ворожі цілі в повітряному просторі навколо Києва були виявлені та успішно знищені, – КМВА

image
13 Червня 2023, 09:48
Поділитися:

13 червня 2023 г. 09:44

В ніч з 12 на 13 червня червня ворог здійснив черговий повітряний напад на Київ із застосуванням стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря, крилатими ракетами Х-101/555. Всі ворожі цілі в повітряному просторі навколо Києва були виявлені та успішно знищені силами ППО.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби КМВА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“475 день повномасштабного вторгнення. Чергова повітряна атака на столицю. Попередньо, для нападу на Київ противник застосував крилаті ракети Х-101/555, традиційно випущені стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС з району Каспійського моря. Усі ворожі цілі в повітряному просторі навколо Києва були виявлені та успішно знищені силами та засобами протиповітряної оборони”, – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За словами Попка, інформації щодо жертва та руйнувань не надходила. Дані оперативного зведення збираються та уточнюються.

Нагадаємо, сьогодні вночі російська федерація завдала чергових ударів по Україні. Попередньо, ворог застосував 14 крилатих ракет Х-101/555, з яких 10 було знищено протиповітряною обороною. Також завдав авіаційного удару 4 “шахедами”, 1 – знищено нашими захисниками. В Кривому Розі є влучання в п’ятиповерховий будинок та інші цивільні обʼєкти інфраструктури. На жаль, є постраждалі у вкрай важкому стані. Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на спробах повної окупації Луганської та Донецької областей, тривають важкі бої. Протягом минулої доби на зазначеній ділянці фронту відбулось 26 бойових зіткнень.

Читайте: Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на спробах повної окупації Донбасу, – Генштаб

Фото: РБК-Україна

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона