Усі, крім одного: депутати БПП «Солідарність» прозвітували за діяльність у 2018 році

image
28 Лютого 2019, 19:42
Поділитися:

6 із 7 обранців із фракції БПП «Солідарність» у Броварській міській раді прозвітували за виконану роботу в 2018 році. У доповідях депутатів ідеться переважно про ремонти та інші роботи на своїх округах. У деяких звітах можна знайти інформацію про успіхи в інших сферах: допомозі дітям, людям із інвалідністю, виконані екологічні проекти тощо. Частину звітів оприлюднено на офіційному сайті Броварської міської ради, інші – надані на прохання «Трибуни Броварів».

Нинішній очільник фракції Леонід Черепейнік, власник приватного сміттєпереробного підприємства в Броварах, вказує, що після його депутатського звернення до міських програм додали встановлення пристроїв примусового зниження руху та нових дорожніх знаків по вул. Пилипа Орлика та ремонти вул. Биківнянської й Івана Сірка. Також обранець вказує, що домігся вакцинації проти сказу та стерилізації безпритульних тварин. За його участі впроваджується система роздільного збирання сміття. Окрім іншого, Леонід Черепейнік зазначає, що допомагав 3-ій школі та «Червоному хресту».

Леонід Черепейнік

У звіті Ірини Веремчук ідеться про виконані капітальні ремонти за зверненнями депутатки. Так по вул. Симона Петлюри, від буд. 13-А, 15, 15-А до 10-ої школи відремонтували пішохідну доріжку та міжбудинкові проїзди. Обранка також вказує на реконструкцію алеї Кохання, ремонти ліфтів і систем протипожежного захисту в будинках та ремонти освітлення. Окремо Ірина Веремчук виносить виділення коштів на ремонти вбиралень у 10-ій школі.

Володимир Опалько, Ірина Веремчук і Сергій Батюк

Броварський депутат Валерій Іваненко, який є власником кількох маршрутів транспортних перевезень у Броварах, звітує про вирішення питання з ремонтом даху по вул. Марії Лагунової, 1 і влаштування смуги розгону на перехресті на Порошинці. Також – про виконані ремонти підлог у квартирах мешканців по вул. Гагаріна, 16, які постраждали від пожежі. Серед іншого обранець вказує, що є ініціатором запровадження інклюзивної освіти в Броварах. Окрім того, організовував туристичні поїздки вихованців Центру комплексної реабілітації дітей, директором якого він є.

Валерій Іваненко

На допомогу принаймні кільком людям із інвалідністю вказує у своєму звіті депутат Сергій Батюк. Обранець зазначає, що на його численні звернення було проведено часткове облаштування прибудинкової території по бульв. Незалежності, 7. Сергій Батюк також доводить до відома, що постійно перевіряє перевезення пільгових пасажирів маршрутками нашого міста.

Сергій Батюк і Галина Негода

Депутатка Галина Негода розповідає, що добилася демонтажу самовільної прибудови по бульв. Незалежності, 6, біля  приміщення «Національної лотереї України»; а кафе «SmokyBar» – надання припису. Заклади, з її слів, порушували спокій мешканців, особливо в нічний час. Також обранка вказує, що вже розроблений проект дитячого спортивно-ігрового майданчика, зони відпочинку в дворі будинків №№ 6 і 6-А, а також ремонту міжбудинкових проїздів біля будинків №№ 6, 6-А, 6-Б і 6-В по бульв. Незалежності.

Володимир Опалько у своєму звіті зазначає, що допоміг із вирішенням питання нестабільного постачання електроенергії та слабкої вентиляції в будинку № 68 по вул. Короленка. На «Ринку на Київській», завдяки зверненням до правоохоронців, – посприяв  усуненню незаконної торгівлі алкоголем та, як наслідок, порушенню громадського спокою. З-поміж ремонтів депутат також вказує на завершення реконструкції алеї Кохання та на асфальтування під’їзних шляхів до буд. №№ 66, 66-А, 70-Б по вул. Короленка.

Володимир Опалько

Єдиний, хто не надав звіт серед депутатів від БПП «Солідарність» – екс-голова фракції Євген Гредунов. Він однозначно не повідомив чи буде підготовлена така доповідь і коли. Однак звернув увагу, що вона матиме таку саму стилістику, як і звіт за діяльність у 2017 році.

Джерело: Трибуна Бровари