«Усе коту Масляна»

image
28 Лютого 2020, 17:07
Поділитися:

Домашня улюблениця без імені, а по-простому Киця-Кицюня, переконалася, що «усе коту Масляна». Симпатична смугаста кішка без конкретного імені по-багатому відзначає Масляну-2020 в своїх господарів, до яких «переїхала» на постійне місце проживання з вуличного смітника.

«Одного осіннього дня молода кішка з’явилася у дворі бориспільської багатоповерхівки — негарна, хвороблива, худа і нещасна, — розповідає її власниця Катерина, школярка-випускниця. — Я давно хотіла котика, але мама була проти, тому я взялася опікуватися тваринкою. Згодом кицька почала «ходити в гості» — піднімалася на третій поверх і нявкала під дверима квартири, потім «переїхала». Ніяке ім’я хвостатій не прижилося, окрім Киця-Кицюня».

Смугасту згодом стерилізували й відпускати на двір уже не захотіли, бо полюбили, а вона відповідала чемністю й грайливістю.

Дівчина розповідає, що Киці-Кицюні у теплу погоду не сидиться вдома, вона проситься гуляти на вулицю. Набігавшись на свіжому повітрі, чекає біля під’їзду, щоб впустили додому.

Приклад дружби Каті з Кицюнею доводить, що варто бути гуманними та брати котиків із вулиці.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама