Урочистий захід до Дня фізичної культури і спорту в Україні

image
8 Вересня 2020, 18:26
Поділитися:

10 вересня 2020 року о 10:00 в Київській обласній державної адміністрації відбудеться урочистий захід, присвячений Дню фізичної культури і спорту в Україні.

Вже стало доброю традицією відзначати досягнення спортсменів, тренерів, функціонерів, громадських діячів та інших працівників спортивної галузі Київщини на честь професійного свята. Цьогоріч Київська обласна державна адміністрація також організовує урочистості з метою вшанування причетних до спортивних досягнень Київської області. Зважаючи на пандемію COVID19, святкування стане особливим і відбудеться відповідно до вимог обмежувальних заходів карантину.

В ЗАХОДІ ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ:

– Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін

– Заступник голови Київської обласної державної адміністрації Євген Калінін

– Виконуюча обов’язки голови Київської обласної ради Тетяна Семенова

– Видатні спортсмени Київщиничлени збірної України, переможці міжнародних змагань, олімпійські призери, тренери

– Начальник управління молоді та спорту КОДА Сергій Тимофєєв, керівники державних та комунальних закладів, спортивних федерацій та організацій

ПРОГРАМА ЗАХОДУ

– Вручення відзнак Київської обласної державної адміністрації, Київської обласної ради, Міністерства молоді та спорту України, Національного олімпійського комітету України

Вручення 57 посвідчень членам штатної команди резервного спорту Київської області з олімпійських видів спорту

Демонстрація спортивної форми спортсменами штатної збірної, придбаної коштом обласного бюджету, а також посвідчень членів команди

– Вручення стипендій Київської області спортсменам та тренерам за підсумками участі у міжнародних змаганнях

А також у програмі заходу показові виступи спортсменів зі спортивного танцю – членів збірної  команди України, володарiв Кубку Європи з латиноамериканської програми,

МСМК – пари Iван Осадчий / Анастасiя Трофiмчук.

Очікується представники спортивної галузі Київської області, представлених до нагородження. Також на святі будуть присутні почесні гості урочистого заходу та представники засобів масової інформації.

Під час проведення урочистого заходу планується фото- та відео-зйомка, у тому числі з квадрокоптеру.

УВАГА! Захід відбуватиметься з дотриманням маскового режиму, соціальних дистанцій та всіх протиепідемічних правил і рекомендацій, встановлених Уряду, Мінмолодьспорту, МОЗ та рішень головного державного санітарного лікаря і регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Дата проведення: 10 вересня 2020 року

09:00  реєстрація учасників / акредитація ЗМІ

10:00 − початок заходу

Місце проведення: площа перед будівлею Київськоїобласної державної адміністрації, площа Лесі Українки, 1, місто Київ (станція метро Печерськ).

Київська обласна державна адміністрація та Управління молоді та  спорту запрошує всіх причетних до спортивних досягнень Київщини на вручення нагород, а шанованих представників засобів масової інформації – для висвітлення спортивного свята!

АКРЕДИТАЦІЯ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ:

+38 097 333 46 46, +38 044 286 81 80+38 044 286 83 97 або e-mail[email protected]



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація