Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України

image
23 Серпня 2021, 12:23
Поділитися:

Мальовнича, вільна, сильна, соборна, незалежна Україна!

Сьогодні, у День Державного Прапора України та напередодні Дня Незалежності України, Фастівська громада вітає тебе, рідна ненько, зі святами!

Синьо-жовтий прапор для українців – символ свободи і боротьби за незалежність. Боротьби за вільну заможну країну, країну, яку ми щодня, кропіткою працею будуємо для наших дітей. Цього святкового дня честь урочисто  підняти український стяг було надано прапороносній групі 101-ї бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України.

А після завершення урочистостей найкращі юні представники громади легко і невимушено здійняли до неба прикрашений святковими кульками Прапор України. Так легко, як і надалі Україна крокуватиме вперед, розвиваючись та стаючи все кращою і все заможнішою.

Пам’ятні подарунки з нагоди державних свят отримали ровесники України Ірина Лисенко, Олександр Чехович та Юлія Ніжниська. Також було вручено паспорти – документи громадянина України, кращим представникам учнівської молоді громади – Єлизаветі Башковій, Анастасії Соботюк, Назару Сінгаєвському, Сергію Філіпову та Владиславу Туру. Пишаємось нашою молоддю. Віримо в них.

Були вручені нагороди кращим працівникам підприємств, установ, організацій громади, громадським активістам.

З вітальними словами до громади та усієї країни звернулися народний депутат України І скликання Василь Мартинчук, народний депутат України XIX скликання Олег Дунда, заступник голови Фастівської районної ради Леонід Балашкевич та міський голова Михайло Нетяжук.

Традиційного, цього святкового дня Фастівська громада зі щирою подякою та водночас із скорботою схилила голову на знак пам’яті перед тими, хто поклав своє життя на вівтар свободи України. Дякуємо родинам загиблих захисників за мужність та стійкість. Дякуємо матерям і татам, котрі виховали справжніх синів Українського народу. Ми віримо, ми знаємо – Україна переможе і вже зовсім скоро на нашій землі настане мир.

Пам’ятаймо: сьогодні ми відзначаємо два великих державних свята – День Державного Прапора України та День Незалежності України.

Гуртуймося навколо добрих справ!

Розбудовуймо нашу країну для наших дітей!

Будьмо щасливі!

Зі святом, рідна країно!

 

Вже традиційно, громадський порядок під час свят забезпечують представники Фастівського районного управління поліції. Медичну допомогу невідкладно готові надати медики відділення невідкладної медицини.

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів