Урочистості до Дня знань відбулися у НУБІП

image
31 Серпня 2019, 18:05
Поділитися:

Із початком нового навчального року студентів, першокурсників та викладачів Національного університету біоресурсів і природокористування України привітав голова Київської обласної державної адміністрацї Михайло Бно-Айріян. Він наголосив, що НУБіП є одним із найпотужніших вишів нашої держави та найстаршим і найбільшим університететом не лише України, а й Східної Європи.

«Впевнений, що саме молодь з новим світоглядом, творчим мисленням, активною громадянською позицією здатна розвивати економічний та інтелектуальний потенціал держави, зберегти надбання поколінь та забезпечити гідне майбутнє України.
А допомогти їм у всебічному розвитку своїх здібностей, набути професійних умінь та навичок можуть лише висококваліфіковані викладачі»,- сказав Михайло Каренович.

У ході святкувань відбулась урочиста хода почесних гостей та парад першокурсників. Студенти університету представили вокально-хореографічні композиції, виступи творчих колективів та спортсменів.

На сьогодні НУБіП України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні. У 3-х навчально-наукових інститутах, 13-ти факультетах базового закладу університету і в 10-ти відокремлених підрозділах університету – навчається понад 26 тис. студентів, більше 600 аспірантів і докторантів. В цьому навчальному закладі функціонує Український науково-дослідний інститут сільськогосподарської радіології, дослідження вчених якого спрямовані на ліквідацію наслідків аварії на ЧАЕС та унікальна Українська лабораторія якості і безпеки продукції агропромислового комплексу.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація