Урочиста Хода броварчан під гаслом «Сильна родина – сильна Україна»

image
13 Травня 2019, 11:34
Поділитися:

Урочиста Хода броварчан під гаслом “Сильна родина -сильна Україна” відбулась у неділю 12.05.2019 року на підтримку сім’ї та сімейних цінностей. Про це повідомляє на своїй сторінці Броварська міська рада.

 

Численна колона багатодітних родин, молодь та люди старшого віку на чолі із священнослужителями різних церков і конфесій пройшли бульваром Незалежності до парку “Перемога”, де проходив фестиваль християнської творчості “Троянда духовна”.

У ході проведення фестивалю було представлено виставку художніх дитячих робіт, що приурочена Дню сім’ї, Дню матері та Христовому Воскресінню.

Переможців конкурсу відзначили дипломами. За бажанням роботи, які сподобалися можна було придбати. Кошти від їх реалізації збиралися на благодійну допомогу підопічним БФ “Інна”.
Загалом участь у Фестивалі “Троянда духовна” цьогоріч взяли 12 релігійних громад.

 

Організатори заходу – Об”єднання “Духовність”, відділ сім’ї та молоді і відділ культури Броварської міської ради прагнули донести містянам, що сім”я – це не тільки соціальний інститут. Сім”я – це союз, заснований на взаємній любові і взаємодопомозі. І саме в такому союзі гармонії і турботи народжується благословення всієї нації.

Фото: ІнфоБровари

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed