Уряд звільнив Сергія Крука з посади голови ДСНС

image
25 Серпня 2023, 15:30
Поділитися:

25 серпня 2023 г. 15:23

Кабінет Міністрів України (КМУ) ухвалив рішення про звільнення голови Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Сергія Крука (на фото). Виконання обов’язків голови ДСНС було покладено на заступника керівника служби.

Про це, як передає KВ, повідомив Міністр внутрішніх справ (МВС) України Ігор Клименко.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

За словами міністра внутрішніх справ, виконання обов’язків Голови ДСНС було покладено на заступника керівника Служби Володимира Демчука.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Внутрішня перевірка в ДСНС завершена. За її результатами будуть прийняті додаткові кадрові рішення”, – зазначив Ігор Клименко.

Він також додав, що Державна служба з надзвичайних ситуацій працює в штатному режимі.

Із листопада 2021 року Сергій Крук виконував обов’язки голови ДСНС України (після звільнення з цієї посади Миколи Чечоткіна). У лютому 2022 року його призначили повноправним головою ДСНС.

Раніше KВповідомила, що 4 серпня Печерський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід деяким посадовцям ДСНС у справі про падіння гелікоптера біля території дитячого садка у Броварах у січні 2023 року, внаслідок чого загинули чотири жінки, малолітня дитина та керівництво МВС України. Два місяці тримання під вартою без права застави суд призначив чотирьом фігурантам, а начальнику служби безпеки польотів суд призначив цілодобове перебування під домашнім арештом.

Читайте: Зеленський підписав указ щодо звільнення всіх обласних військкомів

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона