Управлінці Шепетівки приїхали до Ірпеня за досвідом (відео)

image
19 Червня 2021, 14:52
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

До Ірпеня завітала делегація з Шепетівки, що на Хмельниччині. У її складі – заступники Шепетівського міського голови Віталій Янушевський та Артур Мовсісян. Приїхали переймати досвід управління містом. Кажуть, у Ірпеня з Шепетівкою чимало спільного. 

Віталій Янушевський, заступник Шепетівського міського голови: 

«Буквально міняй назву «Ірпінь» на «Шепетівку» і в 2015 році майже все сходиться ідентично до нашого рідного міста. Тому ваш досвід буде дуже цінним в тому, щоб ми розбудовували власне місто і вносили максимум новацій розвитку на нашу територію». 

На зустрічі з Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним говорили про роботу комунальних служб, шляхи збільшення бюджету міста і досвід створення комфортних зон відпочинку. 

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Ми, звичайно, дуже задоволені, що не ми кудись їдемо, а вже їдуть до нас переймати досвід управління містом». 

Це далеко не перший візит гостей до Ірпеня за управлінським досвідом. Ірпінські управлінці завжди охоче діляться своїми здобутками і показують місто.

Маким Плешко, депутат від партії «Нові обличчя» Ірпінської міської ради: 

«Ми розказуємо як про історію Ірпеня, так і про історію створення тих самих парків, набережної, і так само про те, як це робилося, про соціальні проблеми, про якісь інфраструктурні проблеми. І мені легко це робити, бо я можу говорити і як екскурсовод, і як людина, яка працювала у міській раді як депутат, яка знає бюджет і так далі.  І може оперувати отакими речами реально фаховими».

Артур Мовсісян, заступник Шепетівського міського голови: 

«Місто, яке вражає в дійсності своїм дизайнерським розвитком території і це всього лише за останні 5-6 років з кінця 2014 – початку 2015 року». 

Віталій Янушевський, заступник Шепетівського міського голови: 

«Насправді ми з колегою вражені вашим містом, красою площі і красою будівель, дуже зацікавлені стрімким потенціалом розвитку вашого міста і хотіли би перенести цей здобутий досвід на своє рідне місто». 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV