Управління соцзахисту населення інтегрувалися з Дією. Які послуги доступні?

image
20 Жовтня 2022, 17:42
Поділитися:

Відтепер в усіх управліннях соцзахисту населення (УСЗН) доступна функція шерингу документів у застосунку Дія. Нею можна скористатися при оформленні допомоги для внутрішньо переміщених осіб та довідки для перетину кордону людям з інвалідністю.

Ви можете не брати з собою паперові документи, а поділитися цифровими копіями в Дії. Шеринг документів допоможе уникнути помилок при внесенні ваших персональних даних у базу та пришвидшить обслуговування.

Якими документами можна поділитися через Дію?

паспорт,
картка платника податків,
свідоцтво про народження дитини.

Щоб поділитися документом в управлінні соцзахисту населення, натисніть на потрібний документ → дайте працівнику зчитати номер під штрихкодом → підтвердьте запит на передачу цифрових копій.

Для зручності зібрали бізнеси та установи, де запроваджено шеринг через Дію, на одній сторінці https://paperless.diia.gov.ua/

Послуга реалізована Міністерством цифрової трансформації України спільно з Міністерством соціальної політики України. Шеринг документів в УСЗН став можливим завдяки інформаційним обмінам застосунку Дія та Єдиної інформаційної системи соціальної сфери.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама