Управління соціальної політики видаватиме гуманітарну допомогу м’ясом, молоком та яйцями

Управління соціальної політики видаватиме гуманітарну допомогу м’ясом, молоком та яйцями
1 Квітня 2024, 15:51
Поділитися:

Управління соціальної, ветеранської політики та охорони здоров’я минулого тижня отримало нового очільника, Надію Семчик. На плановій нараді 1 квітня роботі саме цього підрозділу приділили особливу увагу, адже багатьох цікавило, з яких причин відбулася зміна керівника. 

Причину спробувала пояснити заступниця Бориспільського міського голови Людмила Бистра.

«Ми завжди говоримо про допомогу членам нашої громади. Але якщо ми однією рукою допомагаємо, а двома забираємо, то ми зводимо до нуля ту допомогу, яку надаємо», — алегорично та загадково зазначила Людмила Бистра. Інших коментарів щодо причин звільнення Олени Короткої вона не надала.

Також Людмила Бистра повідомила, що минулого тижня сторінку управління соціальної, ветеранської політики та охорони здоров’я у мережі Instagram було зламано невідомими, що спричинило втрату роботу колективу з великою кількістю підписників. Вона повідомила, що вже створено нову сторінку, ведеться робота по відновленню комунікації з людьми. 

Наразі управління активно працює над допомогою незахищеним верствам населення.

«Ми відновили договір з Мирненською птахофабрикою про постачання м’яса та яєць, та ще з однією торгівельною маркою для отримання молочної продукції, і вже готові почати видачу гуманітарної допомоги», — зазначила новий керівник управління Надія Семчик.

Також вона зазначила, що управління почало перемовини з фондом Андрія Мацоли щодо отримання автомобіля, за допомогою якого зможуть надавати послуги з перевезень для ветеранів. За її словами, водієм авто також буде ветеран, якого працевлаштують на роботу через фонд».

Довідково

Нові офіційні сторінки управління соціальної, ветеранської політики та охорони здоров’я:

https://www.facebook.com/uspoz.boryspil

https://www.instagram.com/usvp_boryspil

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter



Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама