Управління архітектури готується до новосілля. Є перший подарунок

image
23 Серпня 2019, 19:38
Поділитися:

23 серпня спеціальна комісія на чолі із начальником головного управляння ЖКГ Борисполя Вячеславом Толкачем приймала результат проведених ремонтних робіт.

Йдеться про підсумки оновлення приміщення комунальної власності на вул. Київський Шлях – у колишньому магазині «Урожайний», де завершено процес переобладнання для розміщення управління містобудування та архітектури.

Нині колектив управління уже готується до переїзду із аварійної будівлі старої пожежної частини, що на вул. Київський Шлях, 85.

Головний архітектор міста Ігор Крикливець сказав, що колеги розпочнуть роботу на новому місці без нього, оскільки до того часу він звільниться із посади.

Також Крикливець показав подарунок, який із нагоди переселення презентував колективу автор проекту реконструкції «Урожайного» Борис Шапіро — керівник ТОВ «Архітектурне бюро «Базис». Це полотно художниці Лариси Клюшкіної під назвою «Вулиці», у центрі якого вимальовується стилізований образ скрипальки, який зливається із коричнево-пастельними сутінками міста.

«Ця картина першою буде перевезена у відремонтоване приміщення, їй знайдеться почесне місце. Це перший подарунок управлінню до бажаного новосілля від автора проекту», — прокоментував презент головний архітектор.

Точної дати переїзду поки не називають.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама