Уночі сили ППО збили чотири крилаті ракети, на Київщині дві людини травмовано, пошкоджено 10 будинків

image
27 Серпня 2023, 10:28
Поділитися:

27 серпня 2023 г. 10:24

У ніч на 27 серпня над Україною сили ППО збили чотири крилаті ракети. У Київській області під час російської ракетної атаки працювала ППО. Внаслідок падіння уламків збитих ракет в одному з районів пошкоджено 10 приватних будинків. Травмовано дві людини, пошкоджено автівки та ангар для зберігання техніки.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації (КОВА) та інформації командування Повітряних Сил ЗСУ.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко, повітряна тривога в області тривала майже 3 години.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“…через падіння уламків збитих крилатих ракет в одному з районів Київщини пошкоджено 10 приватних будинків. Один має значні пошкодження, в інших – вибиті вікна, двері, дахи, посічені фасади. Пошкоджено 2 автівки та ангар для зберігання сільгосптехніки. 2 особи були травмовані. Люди отримали допомогу на місці”, – повідомив начальник Київської ОВА.

Згідно з повідомленням командування Повітряних Сил, уночі 27 серпня 2023 року противник завдав удару крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-55/Х-555. Крилаті ракети були випущені із 5 літаків стратегічної авіації з повітряного простору рф в районі Енгельса

Зазначається, що усього локаційно спостерігалось до восьми повітряних цілей.

“Силами та засобами Повітряних Сил знищено чотири крилаті ракети Х-101/Х-55/Х-555 у центральних та північних областях.Решта повітряних цілей імовірно хибні, інформації про влучання не надходило”, – зауважили в командуванні.

Нагадаємо, у ніч на 27 серпня війська рф випустили по Україні крилаті ракети зі стратегічної авіації в районі Каспійського моря. Всі ворожі цілі, які летіли в напрямку Києва, були знищені силами і засобами ППО.

Читайте: Сили ППО знищили всі ворожі цілі на підльоті до Києва – КМВА

Фото: Київська обласна прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона