Унікальний передзвін прозвучав у Київському храмі на Великдень

image
28 Квітня 2019, 16:55
Поділитися:

Передзвін Христос воскрес!”, написаний й виконаний студентами-дзвонарями Київської православної богословської академії, лунав над Михайлівським Золотоверхим собором на Великдень. Про це інформує прес-служба Української православної церкви.

Христос воскрес! Воістину воскрес! У цих словах є не лише світла радість, тепло і надія, в них навіть є своя унікальна мелодія! Нехай голос нашого Михайлівського дзвону долине в кожну оселю, донесе добро і благословення в кожну українську родину!повідомляють на офіційній сторінці ПЦУ у Facebook.

Цьогорічний Великдень відзначився іще кількома особливостями. Під час богослужіння у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі Євангеліє було прочитано 8-ма мовами – українською, грецькою, слов’янською, єврейською, італійською, англійською, французькою, латинською.

Також вперше в історії об’єднаної Помісної Української Православної Церкви Благодатний вогонь з Єрусалиму привели до Свято-Михайлівського собору.  Святиню доставила делегація Православної Церкви України з 30 осіб.

Фото й відео: ПЦУ

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ