Улюблена казка оживе на льоду в столичному Палаці спорту

image
3 Січня 2020, 11:37
Поділитися:

Вперше в Україні! Disney On Ice представляє: «Крижане серце» (Frozen) – неперевершене шоу на ковзанах від світового виробника видовищних та розважальних постановок Feld Entertainment, Inc.

З 3 до 6 січня 2020 року улюблена казка про королівських доньок Анну та Ельзу оживе на льоду завдяки захопливим спецефектам та професійним трюкам від фігуристів світового рівня. Під час шоу Disney On Ice «Крижане серце» ви потрапите до фантастичної зимової країни чудес, яку буде відтворено на льоду з найдивовижніших фантазій Діснею, побачите та переживете улюблену оскароносну історію наживо у самому серці Києва.

Магія «Крижаного серця» під музику улюблених хітів, включно з відомою на весь світ «Let it Go», перенесе глядачів шоу у світ зимового королівства Еренделл. Тут разом із принцесами Ельзою та Анною, веселим сніговиком Олафом, Крістофом, його вірним оленем Свеном і містичними тролями вони переживуть чимало пригод, відкривши наприкінці них секрет найбільшої магічної сили – кохання.

Ведучі шоу – Міккі Маус та Мінні Маус.
Спеціальні гості: герої всесвіту Дісней і Піксар, персонажі «Історії іграшок», «У пошуках Немо» та діснеївського мультфільму «Король Лев». 
Тривалість шоу: дві частини по 50 хвилин. Антракт – 20 хвилин.


«Крижане серце» (Frozen)

Коли: 3 – 6 січня 2020 року, початок виступів:10:30, 14:30, 18:30.
Де: Палац спорту, Спортивна площа, 1.
Вартість квитків: 399 грн, 599 грн, 799 грн, 999 грн, 1299 грн.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ