“Укрзалізниця” відновила роботу кас на 16 вокзалах та станціях

image
12 Травня 2022, 22:28
Поділитися:

12 травня 2022 г. 22:23

“Укрзалізниця” продовжує відновлення мережі кас по всій країні, робота яких була припинена через активні бойові дії в регіонах. Так, станом на 12 травня вже відновлено роботу квиткових кас на 16 вокзалах та станціях.

Про це KВ стало відомо з повідомлення “Укрзалізниці”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що “УЗ” на тлі збільшення пасажиропотоку та збереження цікавості російських окупантів до наших онлайн-сервісів Укрзалізницяпланує відновлювати роботу мережі.

“І не просто відновлювати, а робити це максимально швидко, як у Чернігові. Ввечері 14 квітня місто було повністю убезпечене від російських загарбників, а вже зранку 15 квітня команда квиткових касирів: завідувач квиткової каси Юлія Шолупець з касирами Наталією Богович, Світланою Пляшкою та Людмилою Рудич – вийшла на робочі місця, прибрала приміщення та підготувалась до відновлення роботи. Наступного дня, 16 квітня, наші пасажири вже купували в касі квитки на оперативно запущений регіональний поїзд”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що вже відновилм роботу 45 % квиткових кас із тих, що припиняли функціонування через збройну агресію росії проти України.

Читайте: “Укрзалізниця” відкрила попередній продаж залізничних квитків строком на 20 діб

Фото: УЗ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона