Укрзалізниця похизувалася новими вагонами-трансформерами

image
12 Листопада 2021, 12:58
Поділитися:

“Укрзалізниця” анонсувала концепт запуску оновленого плацкартного вагона, яким передбачено створення окремих «капсул» під кожного пасажира. Над новим проєктом працював колектив Дніпровського заводу з будівництва пасажирських вагонів.
Про цеповідомляютьу пресслужбі “Укрзалізниці”.
У нових вагонах-трансформаторах, які будуть реалізовані у рамках президентської програми «Велике будівництво»,  передбачено 52 місця. Кожен з них матиме свій стіл, панель управління світлом, індивідуальний світильник, розетку з USB-роз’ємом. 

Вартість квитків у такі вагони не збільшуватимуть, їх ціна варіюватиметься від 400 до 570 гривень.

У майбутньому у вагонах можуть встановити інтерактивні панелі для перегляду важливої ​​інформації та розважального контенту.

«Внутрішнє обладнання інтер’єру виконано з урахуванням сучасних вимог до комфортної та безпечної подорожі. Використано надійні металеві перегородки каркасного типу та формовані полімерні панелі. Металева стеля у вагоні пожежобезпечна, обладнана вбудованими світлодіодними світильниками. У подальшому при розробці проекту на вагони планується встановлення системи кондиціонування з індивідуальним керуванням, системи екологічно чистого туалету, нового електрообладнання, опалення, водопроводу, різноманітного сервісного обладнання», — розповідають у компанії.
Розробку нового концепту планується закінчити наступного року.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону! 
Читайте також: На Київщині збудують 6 заводів з переробки сміття
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua