Укрзалізниця почала приймати студентські квитки в додатку «Дія» | Трибуна

image
7 Липня 2020, 17:28
Поділитися:

Студенти при посадці в поїзд замість пластикового оригіналу можуть пред’явити цифровий документ із мобільного застосунку «Дія». Цифровий студентський квиток так само дозволяє подорожувати поїздом зі знижкою 50 %. Про це повідомляє пресцентр УЗ.

Цифровий студентський має такі ж переваги, як і пластиковий оригінал, вказують в Укрзалізниці. Мовляв, він ідентифікує особу, підтверджує статус студента та надає знижки. Пільговий проїзд надають студентам ВНЗ I – IV рівнів акредитації та учням профтехзакладів.

Подорожувати зі знижками з Е-студентським можна в:

загальних і плацкартних вагонах;вагонах 2 – 3 класу всіх категорій міжміського сполучення;усіх вагонах регіональних поїздів;поїздах приміського сполучення.

Однак при проїзді у вагонах вищої категорії типу СВ, купе та у вагонах 1-го класу, крім поїздів категорії «Регіональний поїзд», для студентів встановлена повна вартість квитка, ідеться в повідомленні.

Загалом Укрзалізниця приймає вже чотири цифрові документи з «Дії», зазначають в УЗ: IDкартку, закордонний біометричний паспорт, водійське посвідчення та студентський квиток.

Читайте також

Уряд запровадить мобільний додаток для виклику поліції, – АваковВ Україні запускають мобільний додаток «Турист України» з бонусами та призами У 2020 році почне діяти е-квиток студента

Post Views: 35

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари