Укриття в школі на Троєщині відремонтують з 1 млн гривень

image
15 Червня 2023, 13:23
Поділитися:

15 червня 2023 г. 13:23

Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 264 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району Києва планує до середини серпня оновити укриття на території школи. На ремонт планується витратити 1 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

9 червня Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 264 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району оголосило тендер на закупівлю послуг з ремонту найпростішого укриття на території школи. На ремонт хочуть витратити 1 млн гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 20 червня, а сам аукціон має відбутися після 20 червня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, в укритті планується відремонтувати водопровід, каналізацію, приямок, сантехніку, вентиляцію, електрику, стелі, стіни, підлогу, тамбур та санвузол.

Ремонт хочуть завершити до 14 серпня.

Нагадаємо, народний депутат Верховної Ради (ВР) Роман Грищук запевняє, що Департамент освіти і науки Київської міської державної адміністрації (КМДА) змушує директорів та вчителів чергувати в школах вночі біля шкільних укриттів для їх відкриття під час повітряної тривоги.

Читайте: Вчителів Києва змушують вночі чергувати біля шкільних укриттів, – нардеп

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона