Укриття академічного ліцею в Шпитьках готують відремонтувати за близько 10 млн гривень

image
25 Серпня 2023, 17:15
Поділитися:

25 серпня 2023 г. 17:05

Відділ освіти Дмитрівської сільської ради (Бучанський район Київщини) провів тендер на капремонт захисної споруди ліцею у селі Шпитьки. Майбутній переможець тендеру (імовірно, фірма, що виявилась єдиним учасником торгів) повинен буде відремонтувати укриття до 6 грудня 2023 року.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно інформації в оголошенні про проведений тендер, за капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття) академічного ліцею “Скіф”, що у селі Шпитьки, замовник готовий заплатити 10 млн 579 тис. 535 гривень.

При цьому під час відкритих торгів, що відбулися, ТОВ “ЕВКЛІД” запропонувало свої послуги за суму на 806 тис. гривень меншу, ніж очікувана вартість закупівлі.

Наразі відбувається кваліфікація переможця (тобто, чи буде укладений договір зі згаданою фірмою, поки не відомо).

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходять з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі брекаути трираундові аукціони в публічних закупівлях.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у липні витрачав Кагарлик

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона