“УкрЄдність”: безкоштовна психологічна допомога для українців, які потерпіли від війни (контакти)

image
21 Травня 2022, 17:16
Поділитися:

21 травня 2022 г. 17:13

В Україна працює команда з понад 50-ти кваліфікованих фахівців-волонтерів з надання допомоги в області психічного здоров’я – ініціатива “УкрЄдність”. Сюди по допомогу можуть звертатись внутрішньо переміщені особи (ВПО, біженці) та всі, хто залишився в Україні під час повномасштабного військового вторгнення російської федерації.

Про це KВ стало відомо з релізу ініціативи “УкрЄдність”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Ініціатива “УкрЄдність” — товариство професійних фахівців, які об’єдналися, щоб надавати безкоштовну психологічну допомогу українцям, які постраждали від війни. Наша команда складається з понад 50-ти перевірених кваліфікованих фахівців-волонтерів в області психічного здоров’я. Спеціалісти ініціативи є експертами у широкому спектрі психологічних проблем, мають професійні кваліфікації, володіють українською, російською та англійською мовами”, – сказано в релізі.

Згідно з повідомленням, кожен фахівець “УкрЄдності” погоджується надати щонайменше три безкоштовні онлайн-консультації, хоча кожен має право вирішувати, скільки проводити консультацій в залежності від ситуації. Це може бути: перша психологічна допомога, психологічна підтримуюча сесія, кризове консультування.

Всі зустрічі відбуваються в режимі онлайн.

“Також, за підтримки наших фахівців ми проводимо: групи підтримки, ресурсні групи, групи самодопомоги, та публікуємо актуальні статті”, – повідомили в “УкрЄдності”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Наголошується, що по допомогу можуть звертатись всі громадяни України, в першу чергу – для ВПО (біженців) та тих, хто залишився в Україні.

Ініціатива “УкрЄдність” працює щоденно з 8:00 до 21:00.

Контакти для зв’язку:

Сайт: https://ukr-ednist.com.ua/

E-mail: [emailprotected]

Організатор: 0686266502 Юлія

Фото: “УкрЄдність”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона