Укрпошта повністю відновила інфраструктуру в Бородянці

image
5 Квітня 2023, 09:10
Поділитися:


Про це повідомляють “Хроніки Обухова” з посиланням на пресслужбу поштового оператора.

Повідомляється, що відновлене відділення було зруйновано рік тому російською ракетою. Поновлення роботи відділення 07801 дає змогу Укрпошті повною мірою обслуговувати Бородянський, Іванківський, Макарівський та Поліський райони.

Зазначається, відновлення поштової інфраструктури району загалом обійшлося поштовому оператору в понад 700 тис. грн. без витрат на будівництво приміщення поштового відділення, які були покриті коштом міського бюджету.

До відновлення поштової інфраструктури долучилися також волонтери: 100 людей за підтримки фонду РАЙОН #1 розбирали завали і прибирали приміщення сортувального об’єкту після окупантів. Загалом було вивезено 4 тонни сміття, та демонтовано всі аварійні конструкції, що дало змогу законсервувати приміщення і зберегти його від ще більшої руйнації, – додали в Укрпошті.

Станом на квітень в Бородянському районі працює 37 стаціонарних та 16 пересувних відділень поштового зв’язку, що надають поштові, логістичні та банківські послуги для мешканців 211 населених пунктів.



Source link