«Укрпошта» доставлятиме субсидії готівкою | Трибуна Бровари

image
17 Лютого 2019, 18:53
Поділитися:

Компанія «Укрпошта» в березні-травні 2019 року в рамках реалізації пілотного проекта доставлятиме монетизовані субсидії на оплату житлово-комунальних послуг понад мільйону одержувачів, – повідомляє «Укрпошта».

Як зазначено в повідомленні, компанія доставить кожному одержувачу субсидій (близько 4 млн осіб) персональне повідомлення про розмір субсидії, за що вона призначена та як її отримати грошовими коштами.

Також під час пілотного проекта «Укрпошта» доставлятиме субсидії близько 1,1 млн пенсіонерам, які отримують пенсії через «Укрпошту», і максимально сприятиме своєчасному отриманню платежів за надані комунальні послуги.

Усі пенсіонери, яких обслуговує  «Укрпошта», отримуватимуть субсидії готівкою через листонош у день одержання пенсії. Таким чином, вони матимуть змогу не витрачати додатковий час на відвідування поштового відділення і вчасно сплатити комунальні послуги, використавши субсидію за призначенням.

Термін дії пілотного проекта  березень-травень 2019 року. За результатами аналізу ефективності проекта прийматиметься рішення щодо його подальшого впровадження.

Субсидії виплачуватимуться щомісяця за попередній календарний місяць: у березні – за лютий, у квітні – за березень, у травні – за квітень.

Нагадаємо, із березня 2019 року стартує ще одна модель монетизації субсидій: «живі» гроші для розрахунків за комунальні послуги вилачуватимуться безпосередньо одержувачам субсидії.

Джерело: Трибуна Бровари