«Укрпошта» безкоштовно роздаватиме хліб жителям Приірпіння

image
11 Травня 2022, 17:49
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Пересувні відділення «Укрпошти», які працюють у Київської області, безкоштовно роздаватимуть хліб жителям нещодавно звільнених від окупації населених пунктів – зокрема, Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Бородянки та Іванкова. Свою продукцію для цього надає столичний виробник «Київхліб». Про це повідомила пресслужба «Укрпошти».

«До нас звернувся наш давній партнер – компанія “Київхліб” – із пропозицією роздавати хліб на Київщині, куди їздять наші пересувні відділення. Звичайно, ми погодилися, бо розуміємо, що в продуктах на Київщині є потреба. Вже було роздано першу партію – свіжий хліб отримали 560 людей. Ми будемо продовжувати доставляти хліб стільки, скільки в цьому буде потреба. Крім хліба, який наші працівники будуть роздавати безкоштовно, в наших пересувних відділеннях можна купити продукти першої необхідності – крупи, консерви, печиво», – розповіла директорка Київської філії «Укрпошти» Олеся Копчук.

Нагадаємо, завтра мешканці Ірпінської громади зможуть безкоштовно отримати на центральному ринку міста картоплю. Її роздаватимуть із 14:00 до 16:00.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що працює в Ірпені? (медзаклади, магазини, послуги тощо)



Джерело: ITV