“Укрпошта” анонсувала нову марку, присвячену СБУ

image
24 Липня 2023, 11:12
Поділитися:

24 липня 2023 г. 11:03

В середу, 26 липня, “Укрпошта” анонсує вихід нової поштової марки “Служба безпеки України” (СБУ). Тираж марки складе більше 1 млн примірників.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби “Укрпошти”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомляють в “Укрпошті”, 26 липня вводиться в обіг та вважається дійсною для оплати поштового зв’язку в усіх відділеннях поштового зв’язку поштова марка “Служба безпеки України”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що формат марки – 42х26 мм, кількість марок в аркуші – 5+1 купон, тираж марки складе 1 млн 75 тис. примірників. Випуск марки здійснено за сприяння СБУ.

Також 26 липня одночасно з введенням в обіг поштової марки, у регіонах України відбудеться спецпогашення марки. Штемпелі АР Крим та міста Севастополь, де наразі неможливо організувати проведення спецпогашень прикріплені до Києва (поштовий індекс – 01001).

Нагадаємо, “Укрпошта” анонсувала вихід нової марки “Винищувачі зла”. Таким чином “Укрпошта”, як один з каналів комунікацій нашої країни зі світом, своєю поштовою мовою акцентує увагу на ключових питаннях нашого сьогодення, одне з яких – надання Україні літаків F-16. Нова марка вводиться в обіг з 4 серпня 2023 року.

Читайте: “Укрпошта” готується представити поштову марку “Винищувачі зла” з символом бойових літаків F-16

Фото: Укрпошта

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона