«Укргазбанк» готовий платити по 100 тис. рублів готівкою солдатам РФ, які здаються в полон – Трибуна

image
29 Березня 2022, 09:51
Поділитися:

У державному банку закликали росіян зробити гідний вчинок у своєму житті, який дозволить “заробити гроші на цукор”. Український держбанк “Укргазбанк” готовий платити готівкою по 100 тисяч рублів тим російським солдатам, які здаються в полон зі зброєю та бойовою технікою. Про це повідомляють у пресслужбі банківської установи у Фейсбуці.

В Укргазбанку зазначають, що знають про брак мотивації у лавах російських військ, тому хочуть трохи підштовхнути їх до ухвалення правильного рішення – здаватися в полон із технікою та зброєю в обмін на грошову винагороду. І готові заплатити більше грошей, ніж пропонують їм вдома. Навіть більше тієї посмертної виплати, на яку спромоглася їхня держава.

“Ми розуміємо, що “гості” ці з далекого минулого, де не працюють платіжні системи Visa та Mastercard, тому виплати гарантуємо лише готівкою. Ці гроші для нас не мають жодної цінності, ну не спалювати ж їх, до того ж це не екологічно”, – додають у банку.

Тож в Укргазбанку готові запропонувати кожному російському загарбнику, який пристане на їхню пропозицію та здасться в полон зі зброєю і технікою, по 100 тисяч рублів готівкою.

Держбанк також закликав окупантів зробити “єдиний гідний вчинок у своєму житті та заробити гроші на цукор “.

Джерело: Трибуна – Бровари