Украв барсетку в п’яного, але натрапив на охорону | Трибуна

image
7 Липня 2020, 18:13
Поділитися:

Цієї ночі в парку «Перемога» працівники охоронної служби «Комкон» затримали молодого чоловіка за крадіжку барсетки. Нетверезий власник мінісумки, тим часом, «мирно спав» у кущах. Про це розповідають у керівництві «Комкону».

За інформацією співзасновника фірми Олександра Попелухи, близько 1:50 в парку «Перемога» патрульні «Комкону» не вперше за цю ніч побачили молодого чоловіка. А через 5 хв вони помітили, що він тримає барсетки, якої до того в його руках не було.

«Комконівці» вирішили підійти до чоловіка, однак той одразу дременув, викинувши по дорозі «знахідку». Ймовірного крадія патрульні наздогнали, затримали, сумку підібрали та викликали поліцію. Затриманим виявився 35-річний місцевий житель.

Після приїзду правоохоронців чоловік показав, де знайшов «наживу». Як зазначає Олександр Попелуха, за 100 м від них у кущах «мирно спав» нетверезий чоловік. Його розбудили. Потерпілий впізнав свої речі. Затриманого передали броварським поліціянтам.

Фото – ТОВ «Комкон-груп»

Читайте також

Мастурбував із кущів на дівчат: «Комкон» затримав пенсіонераУкрав IPhone із багажника авто: поліція затримала «за гарячими слідами». ФОТОУ парку «Перемога» невідомий ножем поранив перехожих

Post Views: 50

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари