Українців запрошують стати «Таємним Сантою» | Трибуна

image
2 Грудня 2019, 10:36
Поділитися:

Про подарунки мріє кожен, незалежно від того, чи є в нього родина або дах над головою. Можливо, хтось мріє на мить побути чарівником і виконати чиєсь бажання. У всіх є шанс стати «Таємним Сантою» і приготувати подарунки для дітей із дитячих будинків, літніх людей та безхатьків до новорічних свят. Про це йдеться в оголошенні «Молоді за мир».

Щоб узяти участь у благодійному заході, треба.

Заповнити анкету за посиланням https://docs.google.com.
Перевірити пошту: вам надішлють лист із профайлом дорослого або дитини, де буде вказано ім’я, вік та інформація про ідеальний подарунок. Що і скільки дарувати визначає «Санта». Якщо потрібно буде, подарунок довкомплектують.
Передати подарунок: принести у офіс у певні дні (Київ) або переслати «Новою поштою». Контакти та дати будуть вказані у листі.
Також можна оплатити різдвяний обід для бідної людини. Вартість одного обіду – 175 грн.

У деяких профайлах немає імен, натомість написано «бездомний чоловік» чи, наприклад, «дитина з бідної сім’ї, 8 років». Це допомагає організаторам зібрати подарунки для всіх, хто буде на святах, оскільки не завжди можливо заздалегідь знати всі імена.

Адресати отримають свої подарунки на Різдвяному обіді 25 грудня, 6 або 7 січня.

Організаторами заходу виступають «Молодь за мир» та Спільнота святого Егідія.

«Молодь за мир» – всесвітній рух молодих людей, створений всередині Спільноти святого Егідія. Організація працює задля поширення культури миру та солідарності, починаючи з бідних, дітей, літніх людей, тих, хто самотній та не має дому. Осередки «Молоді за мир» наявні в багатьох містах Європи, Африки, Азії та Америки. В Україні вони допомагають бідним в Києві, Львові, Івано-Франківську, Харкові та Одесі.

Читайте також: У Броварах запрацювала «Фабрика Святого Миколая»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари