Українців закликають ділитися мріями про святкування перемоги та наближати її донатами

image
19 Серпня 2023, 13:47
Поділитися:

Напередодні 24 серпня кожен може поділитися мрією про те, як святкуватиме День української перемоги, коли він настане. Це можна зробити у рамках кампанії #ВітайДонатом, що заохочує українців робити внески на підтримку ЗСУ та інші збори, які наближають перемогу України.

Своїми планами зі святкування перемоги вже поділилися на сайті мрійники з Києва, Ірпеня, Дніпра, Харкова, Львова, Запоріжжя, Вінниці, Миколаєва та інших міст.

«На День перемоги хочу вилетіти з аеропорту Харкова і приземлитися в українському Сімферополі, щоб поплавати в нашому Чорному морі», ― Галина з Харкова.

«Після перемоги мрію поїхати з родиною на море», ― Даніїл з Миколаєва.

«Мрію зустріти цей день на весіллі подруги в Маріуполі», ― Катерина з Гостомеля.

Для участі у кампанії #ВітайДонатом необхідно зробити прямий внесок у будь-який збір або обміняти на донат накопичені бали у «Скарбничці добра» в мобільному застосунку «Сільпо».

Ініціатива #Вітай Добром

Ініціатива #Вітай Добром

Внесок у рамках кампанії #ВітайДонатом — це найкращий подарунок Україні до її 32-річчя. Адже кожною переказаною гривнею ми наближаємо день нашої перемоги. А помріяти про те, як будемо його відзначати, можна на сайті. З 24 по 27 серпня найщемкіші історії українців прозвучать на Радіо «Сільпо» та будуть розміщені у маркетах мережі, що працюють у 60 містах, — говорить Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу мережі супермаркетів «Сільпо».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua