Українців закликають дякувати захисникам і захисницям, прикладаючи при зустрічі долоню до серця

image
12 Липня 2022, 17:59
Поділитися:

12 липня 2022 г. 17:48

Кожним днем свого життя українці завдячують нашим військовим, рятувальникам і медикам, які продовжують боронити країну. Активісти закликали виказувати свою подяку їм: коли бачите захисників і захисниць, прикладіть праву долоню до серця – простий та природний жест подяки, що говоритиме за вас.

Про цеKВ дізналася з повідомлення Veteran Hub.

“У тилові міста України поступово повертається життя. Чим далі від лінії фронту, тим спокійнішим може здатися нам кожен день, тим швидше ми намагаємось повернутися до буденності та налагодити справи. І тим легше забути, що війна – триває. Повертати міста до життя – важливо. Знаходити можливість розрадити себе та близьких – необхідно. Втім найважливіше – пам’ятати, завдяки кому ми можемо це все робити. Кожним таким днем ми завдячуємо нашим військовим і ветеранам, рятувальникам і медикам, які продовжують боронити країну. Тож сьогодні як ніколи важливо дякувати їм за це. Коли бачите захисників і захисниць, прикладіть праву долоню до серця – простий та природний жест подяки, що говоритиме за вас”, – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Активісти розповіли, що аби щонайбільше людей про це дізналися, Veteran Hub разом з агентством provid поновили комунікацію кампанії #ЗавдякиТобі серією нових відео та діджитал-матеріалів, до яких залучили учасників бойових дій.

Вони нагадали, що жест подяки #ЗавдякиТобі з’явився 2018 року, а сьогодні став іще доречнішим.

У Veteran Hub закликали всіх підтримати цю кампанію, дякуючи нашим захисникам та захисницям не тільки особисто, а й у своїх соцмережах. Для цього потрібно поставити хештег #ЗавдякиТобі у постах і завантажити матеріали для свого контенту за посиланням.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, в кінці червня Міністерство внутрішніх справ започаткувало всеукраїнський флешмоб подяки захисникам і захисницям #вшануйгероя.

Читайте: МВС започаткував всеукраїнський флешмоб #вшануйгероя

Фото: Veteran Hub

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона