Українці запустили military tech застосунок Drill

image
7 Грудня 2022, 04:20
Поділитися:



Українці запустили military tech застосунок Drill, через який можна пройти курси по стрільбі з пістолету та карабіну (АР15/АК74).

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на the-village.com.ua.

Застосунок було розроблено для потреб військових, яким важливо мати змогу продовжувати тренуватись у будь-яких умовах і в будь-який час, та цивільних українців, які хотіли б отримати знання щодо використання зброї, і яким бракує часу чи можливостей для відвідування спеціалізованих стрілецьких клубів або занять із тренером, – розповідають розробники застосунку.

До створення та тестування були залучені українські та міжнародні експерти – чинні військові, спортсмени та представники охоронних організацій. Усі вправи розроблені на основі багаторічного досвіду участі експертів у реальних бойових діях із застосуванням зброї та у стрілецьких спортивних змаганнях.

Зараз доступні два основні курси з віртуальними тренуваннями:

  • «Сухий базовий карабін» – курс із тренувань для отримання і розвитку базових навичок володіння карабіном;
  • «Сухий базовий пістолет» – курс для користувачів, які бажають застосувати «сухі» тренування з пістолетом як основні з метою оволодіти базовими навичками й розвинути їх.

Також тут доступні 17 вправ на поводження зі зброєю, які охоплюють як базові вправи, так і вправи для самооборони в умовах обмеженої видимості. Усі вони сформовані у сім уроків, мають різні рівні складності й підійдуть для тренувань професійних військових, поліціянтів, спортсменів і цивільного населення.

Важливо, що перед проходженням курсів усі користувачі ознайомлюються з технікою безпеки та основними правилами поводження із зброєю.

Завантажити застосунок можна за посиланнями: Google Play та App Store.





Source link