Українці Ізраїлю – нові чемпіони діаспори з футболу. Фінал і закриття чемпіонату (відео)

image
15 Вересня 2019, 11:41
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Завершився VIII Чемпіонат світу з футболу серед українських
діаспорних команд. Чемпіоном стала команда з Ізраїлю – вона здобула перемогу у
фінальному матчі проти збірної українців Данії з рахунком 3:0.

Третє місце вибороли
футболісти з Франції. В основний час їхньої зустрічі з командою з польського
міста Кракова рахунок не було відкрито, і долю бронзових медалей вирішила серія
пенальті. Гравці паризького клубу «Бандера» були влучнішими – 5:4.   

Під час урочистого закриття турніру на ірпінському стадіоні «Чемпіон» нагородили призерів і учасників змагання. Окремо відзначили найстаршого гравця чемпіонату Леоніда Каталевського (63 роки) і наймолодшого учасника – Володимира Ярошенка (обидва – члени збірної українців Канади), найкращого воротаря турніру – Олександра Бондарця з Данії, найкращого бомбардира – Дениса Скотаренка з Ізраїлю, який протягом п’яти днів турніру забив 11 голів. Найкращим гравцем чемпіонату було визнано Олега Кузьміна (Ізраїль).

Інформагентство ITV вело пряму трансляцію матчу за третє місце, фінального поєдинку та закриття чемпіонату. Повний відеозапис можна подивитися тут.

Нагадаємо, VIII Чемпіонат світу з футболу серед команд української діаспори відкрився в Ірпені 10 вересня. Участь у ньому брали команди з Ізраїлю, Данії, Франції, Канади і Польщі (Кракова і Любліна). Ігри відбувалися в Ірпені, Вишгороді та с. Лютіж Вишгородського району. Одночасно була проведена діаспорна Спартакіада з кількох видів спорту, в якій у командному заліку перемогли українці Канади.



Джерело: ITV