Український ветеранський фонд започатковує програму «Варто: золоті руки»

image
18 Серпня 2023, 14:47
Поділитися:

Український ветеранський фонд приймає заявки на участь у програмі з підтримки ветеранського бізнесу «Варто: золоті руки».

У межах цієї програми фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України.

Відбір проєктів відбувається на конкурсній основі. У відборі можуть взяти участь проєкти, реалізація яких безпосередньо залежить від застосування фізичної праці або експлуатації будь-якої техніки та супровідних технічних систем, наприклад: виробництво товарів, промисловість, будівництво, сільське господарство, транспортні послуги тощо. А також проєкти, спрямовані на надання соціально-побутових послуг, як: перукарські послуги, послуги з прибирання та інші, до реалізації яких зазвичай залучаються представники виробничих професій (випускники професійно-технічних навчальних закладів).

Право на отримання фінансової підтримки мають:

  • зареєстровані відповідно до вимог законодавства фізичні особи-підприємці;
  • юридичні особи, зареєстровані не пізніше, ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Сума фінансування проєктів становить від 500 тис. до 3 млн гривень.

Заяви приймають до 21 серпня включно.

Із більш детальною інформацією щодо порядку проведення та умов участі в конкурсному відборі проєктів заявники можуть ознайомитися та подати заявку на сайті Українського ветеранського фонду за посиланням.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація