Український ветеранський фонд започатковує групи підтримки для тих, хто втратив близьких через війну

Український ветеранський фонд започатковує групи підтримки для тих, хто втратив близьких через війну
18 Січня 2023, 11:19
Поділитися:

18 січня 2023 г. 11:01

Український ветеранський фонд започатковує групи підтримки групи підтримки для тих, хто втратив близьких через війну у форматі зустрічей офлайн у Києві. Також такі зустрічі можливі онлайн для мешканців всієї України. Всього планується провести від 8 до 12 таких зустрічей.

Про це KВстало відомо з повідомлення пресслужби ветеранського фонду.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Український ветеранський фонд започатковує групи підтримки групи підтримки для тих, хто втратив близьких через війну у форматі зустрічей офлайн у Києві та онлайн для всієї України”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Групи підтримки проводитимуть сертифіковані фахівці – психологи гарячої лінії кризової підтримки Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів – за 8-кроковою програмою, розробленою Центром психологічної підтримки для людей, які втратили близьких.

“Це 8-12 зустрічей, які будуть відбуватись раз на два тижні у вихідні. Перші зустрічі розпочнуться, коли набереться група. Щоб приєднатись, зареєструйтесь у цій формі. Ми сконтактуємо з вами протягом 3-х робочих днів після реєстрації та узгодимо час для індивідуальної зустрічі у форматі онлайн через платформу ZOOM”, – додають у фонді.

Групи підтримки для тих, хто втратив близьких – це можливість побути серед людей зі схожим досвідом, отримати взаємопідтримку та турботу. Приєднуйтесь, якщо відчуваєте, що потребуєте саме цього.

Нагадаємо, ветеран з Києва виграв грант від Українського ветеранського фонду Мінветеранів. Михайло Рощук – один із 30 переможців конкурсу фінансування #ВАРТО. Грант планує витратити на відкриття власної піцерії на Русанівці.

Читайте: Захисник України виграв грант на відкриття піцерії в столиці

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона