український стяг замойорить над кожним населеним пунктом України — ITV

image
23 Серпня 2023, 10:34
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні, 23 серпня, у День Державного прапора України, голова Інвестиційної ради Ірпеня, СЕО Товариства «Відважних» Володимир Карплюк показав фото українського стягу, що підписали воїни, які захищали Україну на Сході та які боронили Ірпінь. За його словами, частина хлопців, які підписали цей прапор вже віддали своє життя за Україну.

На фото прапор тримають один із керівників легендарного блок-посту «Караван-Гала» Іван «ВДВ» та Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Тоді ми вже розуміли, що Ірпінь відстояли героїчні воїни з Тероборони та Герої нашого часу — воїни ЗСУ. Сьогодні я вклоняюся перед подвигом кожного, хто загинув за Україну в цій війні, захищаючи своє Державу, свою родину, свою домівку. Український стяг — це справжній символ Перемоги, надії та величі Українського духу! Він обовязково замайорить над кожним населеним пунктом України! З Днем Державного прапора України!», — привітав Карплюк.

Нагадаємо, Іван «ВДВ» був у студії ITV, де розповів журналістам про події в Ірпені з 24 лютого 2022 року по останній день окупації Ірпінської громади:



Джерело: ITV